Historia

 

Jag, Bosse Lundgren startade massage och muskulering i slutet av 2009 med ambitionen att hjälpa människor med smärtor och problem i rörelseapparaten. Att behovet är stort visste jag, men inte så stort som det visade sig vara.

Ömma ländryggar, smärta mellan skulderbladen, minskad styrka i armar, stickningar, sömnproblem, musarm, spänningshuvudvärk… Ja, listan på smärttillstånd kan göras i princip hur lång som helst.  Jag har världens roligaste jobb. Att varje dag få hjälpa människor med smärta och besvär i rörelseapparaten är det absolut bästa jag vet. Jag är supernördig och läser det mesta om olika behandlingar. Jag tar till mig det som är vettigt och har en ambition om att ständigt utvecklas för att kunna erbjuda den bästa behandlingen för olika typer av problem.

På massage och muskulering behandlar vi alla muskler. Om jag personligen ska välja ett favoritområde så är det axelpartiet och nacken. På dessa områden har mina behandlingar haft mycket gott resultat.

De allra flesta som besökt mig under åren har blivit helt återställda; minskad eller ingen smärta, starkare, rörligare och allmänt mera positiva. En väldigt liten del av de som sökt sig till mig har jag inte kunnat hjälpa. Merparten av dessa har haft medicinska problem eller sjukdomar som inte kan avhjälpas med mina tekniker.

 

Filosofi och mål

 

En behandling på massage och muskulering är alltigenom fysisk. Med det menar jag att vi inriktar oss på att lösa problem. Myspys-behandlingar, väldoftande oljor och lull-lull överlämnar vi till andra (som säkert är bättre på det än jag). En behandling känns, kanske är de inte alltid helt sköna, men resultatet är gott. Mottot är ”Hellre skönt utanför än på bänken”.

Filosofin runt behandlingarna är att hellre leverera kvalitet än kvantitet. Detta gör att orken räcker till för alla. Målet är att du ska bli bra så fort som möjligt och vi behandlar aldrig en patient mer än nödvändigt. Givetvis anpassas behandlingens intensitet efter dina önskemål.

För dig som besöker mig för första gången har jag ett riktigt kanonerbjudande för att du ska få testa om behandlingen passar dig: Du betalar endast 300:- för de första trettio minuterna!

 

Laser

Vi är dokumenterat duktiga på att lösa smärtproblematik. Nu har vi även introducerat laser i våra behandlingar och med våra lasrar kommer vi att bli ännu bättre. Laserbehandling är on top när det gäller smärtbehandling och redan under våra första månader har vi utfört en mängd behandlingar med väldigt gott resultat. Detta har gjort att vi (trots en ruggigt hög kostnad har) har investerat i ännu en laser. 

 

Välkommen!

Om Bosse Lundgren

  • Massageterapeut med medicinsk inriktning.
  • Laserterapeut
  • Utbildad vid Axelssons Gymnastiska Institut i Göteborg, samt vid Blue Beach massage school i Thailand.
  • Certifierad av Kroppsterapeuters Förbund
  • Specialiserad på smärtproblem i rörelseapparaten.
  • Mångårig klinisk erfarenhet.
  • Full patientförsäkring Innehar F-Skattebevis

Kontakta oss

9 + 6 =