Behandlingar

Vi behandlar smärta med laser, ultraljud, stötvåg och olika manuella massagetekniker.

Låt oss ta en fight mot smärtan!

Vi arbetar för att minska dina smärtor och att öka din rörlighet. Våra terapier är inte alltid jättesköna. Lull-lull och mys-pys får du inte hos oss, däremot adekvat behandling som i de allra flesta fall ger resultat. Behandlingen är kraftfull, men självklart alltid anpassad efter vad du som patient klarar av! 

I huvudsak använder vi oss av våra händer, med tekniker som Strain and counterstrain, akupressur, massage och en rad andra manuella tekniker. Vi använder oss dessutom av modern teknologi som behandlingslaser (störst i Sverige inom segmentet), ultraljud, stötvåg och TENS för att nämna några.

Hur många behandlingar som krävs är individuellt. Antal behandlingar beror till exempel på problemets art och hur länge du har haft ont. Alla typer av problem kan vi inte åtgärda, men då informerar vi dig om detta. Vår ambition är att inte behandla dig mer än vad som är nödvändigt.

Laserbehandling

Laserbehandling och undersökning. (Denna behandling ingår oftast i en serie behandlingar) Omfattning max 25 minuter. LÄS MER

Multibehandling

Behandling av flera problem, t.ex. nacke med smärtutstrålning ut mot arm, stickningar i ben och värk i axlar, spänningshuvudvärk och ... LÄS MER

Prova på-behandling

För dig som vill prova om behandlingen passar dig. Kan bara bokas en gång per patient. LÄS MER

Tidsblock 400 minuter

Vi erbjuder även tidsblock på 400 minuter. Ett rabatterat alternativ för dig som kommer att gå flera gånger. Fråga oss så berättar vi mer. LÄS MER

Tidsblock 600 minuter

Vi erbjuder även tidsblock på 600 minuter. Ett rabatterat alternativ för dig som kommer att gå flera gånger. Fråga oss så berättar vi mer. LÄS MER

Är du osäker? Kontakta oss för rådgivning om vilken typ av behandling du ska välja.

Exempel på vad vi behandlar:

Smärtor i rygg och nacke

Smärtor i rygg och nacke kan ha flera orsaker. Oftast behandlas de med laser eller manuell terapi. Boka in en multibehandling eller kontakta oss för rådgivning.
Med laser får vi som regel behandla flera gånger, men i gengäld är behandlingen smärtfri.

 

Smärta i ankel eller vrist

Behandlas som regel med lymfmassage. Välj normalbehandling.

 

Idrottsskador/skador

Välj Prova-på-behandling första gången. Ofta föreslår vi en mix av vidare behandlingar, beroende på problemets art.

 

Korta och motsträviga muskler

Svårt att ta ut steget vid gång eller löpning? Allmän obalans? I de flesta fall ska du boka normalbehandling. Vi brukar snabbt få dig i form igen.

 

Förslitnings och arbetsskador

Ofta handlar det om gamla , envisa problem. Boka Multibehandling för utredning om hur vi ska gå vidare. Denna typ av problem kräver ofta ett antal behandlingar.

 

Huvudvärk

Boka Multibehandling. En avsevärd skillnad brukar märkas redan efter första behandlingen. Räkna dock med att du kan behöva fler beroende på orsak och typ av huvudvärk.

Första besöket för endast 300 sek!

 

Besöker du oss för första gången har du möjlighet att boka en prova-på-behandling för att känna om behandlingen passar dig. Avser 30 minuter och kan endast bokas en gång per person. Gäller ej laserbehandlingar. 

 

Kontakta oss

15 + 11 =